Logo

ZwemConsult

Beroepsopleidingen ZwembadBranche

Nieuws van ZwemConsult en de ZwembadBranche

Ga naar Lesonline van ZwemConsult Open de aanmeldpagina en maak uzelf bekend. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Ga naar de blog van ZwemConsult Ga naar e-zwemles van ZwemConsult Ga naar zwemtechniekondersteuning van ZwemConsult

Op deze pagina staan alle recente site-aanpassingen vermeld. Daarnaast worden actuele ontwikkelingen binnen het beroepsonderwijs voor de ZwembadBranche geplaatst.

Logo ZwemConsultZwemConsult heeft nu een Blog. Hierop worden alle algemene nieuwtjes betreffende de ZwembadBranche gepubliceerd. Deze nieuwspagina is voortaan alleen bedoeld voor aanpassingen op de website en beschikbare leermiddelen.

Aanmelden kan nu ook digitaal via de contactpagina.

De module TD-5 (VCA en VP) is nu compleet en ook deels online beschikbaar.

Samenwerking tussen ZwemConsult en Swimintegraal
Al geruime tijd is de heer Bert-Jan Westendorp van Swimintegraal actief als adspirantdocent bij de lessen Zwembadmachinist van ZwemConsult. Per ingang van september 2017 zal Bert-Jan de lessen op niveau TD1 en TD2 zelfstandig gaan verzorgen als volleerde docent namens ZwemConsult. Daarnaast zal zijn training een vervolg krijgen als adspirantdocent niveau TD3 onder supervisie van Ted Verbeek.

Ga naar Lesonline van ZwemConsult
Lesonline is de nieuwe digitale onderwijsafdeling op deze site. Deze lesstof is speciaal ontwikkeld voor de cursisten ter ondersteuning van de reguliere lessen. Daarnaast is volledig onderwijs op afstand mogelijk. Klik op de button voor meer informatie.

Open de aanmeldpagina van ZwemConsult
Via deze button is Lesonline volledig beschikbaar voor alle gegadigden. U opent de inlogpagina. Maak een account aan en ontdek de mogelijkheden. Hieraan zijn geen kosten verbonden. U wilt meer weten? Stuur een mail met uw verzoek en wensen.

Open de blog van ZwemConsult
Open de blog van ZwemConsult door op het symbool te klikken. Reacties zijn welkom.

Ga naar e-zwemles
e-zwemles is volledig geschikt gemaakt voor mobiel.

Ga naar e-zwemles techniek
Ter ondersteuning van cursisten en e-zwemles is een apart deel met technische ondersteuning aan deze site toegevoegd. Gratis toegankelijk.

Ga terug naar de homepage van ZwemConsult Ga naar e-zwemles De beste online zwemschool Ga naar de bovenzijde van deze pagina Ga naar lesonline van ZwemConsult Mijn nieuwsvraag aan ZwemConsult

update: 16-09-2017