Logo

ZwemConsult

Beroepsopleidingen ZwembadBranche

Les-online bij ZwemConsult

Ga naar de website ZwembadopleidingonlineDe afdeling Lesonline is technisch aan vervanging toe. Maar nog heel goed bruikbaar en online!
Maar stilstand is achteruitgang. Daarom is nu een nieuwe site in aanbouw op het adres: https://zwembadopleidingonline.nl/
Neem alvast een kijkje.

Welkom bij lesonline van ZwemConsult. ZwemConsult startte al vele jaren geleden met het volledig gratis e-zwemles. En ontwikkelde langs deze weg een enorme ervaring in het verzorgen van onderwijs op afstand. In de reguliere lesomgeving, het klaslokaal, het zwembad en de zwembadmachinekamer, groeide de behoefte om digitaal onderwijs toe te voegen. Zowel bij cursisten als docenten. ZwemConsult werkt alleen met geaccrediteerde organisaties en beroepsdocenten. Klik hier voor meer informatie.
ZwemConsult is van mening dat beroepsonderwijs niet kan worden geleerd uit een boek, je leert het vak alleen goed in de praktijk! En dat brengt automatisch stagelopen bij ervaren beroepskrachten met zich mee.
Lesonline is dus in beginsel niet bedoeld als vervanger van het reguliere onderwijs. Maar een aanvulling (op).

Hoe werkt Les-online?

Neem kennis van het digitale aanbod van ZwemConsult door op de button hierna te klikken. Deze pagina is onbeperkt toegankelijk.

lesonline lesaanbod

Om toegang te krijgen tot het afgeschermde deel van deze site dient u zich eerst te registreren. ZwemConsult werkt via een beveiligde HTTPS-verbinding. Uw gegevens worden opgeslagen en bewaard conform de wettelijke verplichtingen. Uw registratie is vrijblijvend, er zijn geen kosten aan verbonden.

registreer

Na registratie verzoekt u ZwemConsult per mail toegang tot de lessen voor een bepaalde periode. Een korte proefperiode ter oriëntatie aanvragen kan altijd. De (oud)studenten zwembadmachinist van ZwemConsult krijgen toegang tot het lesmateriaal tegen een gereduceerd tarief. Informeer naar de voorwaarden.

mail ZwemConsult

Na registratie en verkregen toegang kunt u inloggen via de onderstaande button en via de footer. Op deze wijze beschikt u altijd en overal over uw lesmatariaal.

Log In

Ga terug naar de homepage van ZwemConsult Ga naar e-zwemles De beste online zwemschool Ga naar de technische lesondersteuning van ZwemConsult Ga naar de bovenzijde van deze pagina Mail naar ZwemConsult

update: 26-10-2017