Logo

ZwemConsult

e-zwemles Online Zwemschool

e-zwemles De beste online zwemschool

Start e-zwemles
Via de knop hierboven start u de uitleg van e-zwemles.
Via de tabs in de header opent u direct de gewenste lessen.

Start de technische ondersteuning van e-zwemles
Via de knop hierboven start u de technische ondersteuning van e-zwemles.

Open de blog van ZwemConsult
Open de blog van ZwemConsult door op het symbool te klikken. Reacties zijn welkom. Let op: gebruik bij voorkeur een groter scherm.

waarom

Geduren mijn carrière aan de badrand kreeg ik vaak de vraag van ouders hoe en wat het kind tijdens de vakantie en recreatief zwemmen kon oefenen. Lees meer (...)

voor wie

De e-zwemlesmethode is speciaal ontwikkeld voor ouders die zelf hun kind willen leren zwemmen maar ook geschikt voor beginnende docenten. Lees meer (...)

lespakketten

e-zwemles is gratis! Alle beschikbare informatie op deze website stel ik gratis ter beschikking voor een ieder die daaraan behoefte heeft. Lees meer (...)

veiligheid

Gebruik een goedgekeurd reddingsvest zolang het kind nog niet goed genoeg kan zwemmen! Ook een bewusteloze drenkeling kan hiermee overleven. Lees meer (...)

zwemwater

De overzichtelijkheid, diepte en watertemperatuur spelen een belangrijke rol voor een goede start van de zwemlessen. Kies dus het juiste zwemwater. Lees meer (...)

zwembadregels

Over de regelgeving in zwembaden ontstaat in de praktijk regelmatig discussie tussen de bezoeker en de toezichthouder van de exploitant. Lees meer (...)

zwemlesverbod

Iedere ouder heeft de bevoegdheid en het recht om de eigen kinderen zwemles te geven. U dient zich wel te houden aan de zwembadwet. Lees meer (...)

zwemdiploma

Het nationaal erkende Zwem-ABC is het product van de NPZ-NRZ. Dit diploma bestaat uit drie losse onderdelen (A+B+C) welke apart worden geëxamineerd. Lees meer (...)

lesmethode

De e-zwemlesmethode werkt snel en is tegelijk leuk voor het kind. Uitgangspunt is dat u uw kind met veertig lessen van een uur kunt leren zwemmen. Lees meer (...)

Ga terug naar de homepage van ZwemConsult Ga terug naar de homepage van ZwemConsult Ga naar de bovenzijde van deze pagina Ga naar de zwemtechniek Start e-zwemles

update: 14-09-2017