Logo

ZwemConsult

e-zwemles Online Zwemschool

Uitleg van de zwemtechniek

Start e-zwemles
Via de knop hierboven start u de uitleg van e-zwemles.
Via de tabs in de header opent u direct de gewenste lessen. Ga Terug (...)

ademhaling

Een juiste ademhalingstechniek is noodzakelijk om te kunnen zwemmen. Het lichaam blijft alleen drijven met volledig gevulde longen. Lees meer (...)

drijven

Het kunnen drijven zonder te bewegen op zowel de buik als de rug is een examenonderdeel van het zwem-ABC en vormt de basis e-zwemles. Lees meer (...)

behendigheid

Zodra uw kind kan drijven worden behendigheidsvormen toegevoegd zoals keren, hurkrollen en schroefbeweging. Lees meer (...)

voortbewegen

Naast de zwemslagen passen we meerdere vormen van voortbewegen toe. De eerste is het voorovervallen vanuit stand in ondiep water. Lees meer (...)

borstcrawl

De borstcrawl voor het deel-A van het Zwem-ABC mag worden uitgevoerd op een niveau voor beginners en hoeft dus niet perfect te zijn. Lees meer (...)

rugcrawl

De rugcrawl voor het deel-A van het Zwem-ABC mag worden uitgevoerd op een niveau voor beginners en hoeft dus niet perfect te zijn. Lees meer (...)

schoolslag

De schoolslag voor het deel-A van het Zwem-ABC mag worden uitgevoerd op een niveau voor beginners en hoeft dus niet perfect te zijn. Lees meer (...)

rugslag

De rugslag voor het deel-A van het Zwem-ABC mag worden uitgevoerd op een niveau voor beginners en hoeft dus niet perfect te zijn. Lees meer (...)

onder water

Drie meter onder water zwemmen en door het gat van het duikscherm gaan is slechts een examenproef maar niet het doel! Lees meer (...)

Ga terug naar de homepage van ZwemConsult Ga terug naar e-zwemles Ga naar de bovenzijde van deze pagina Ga naar de pagina lespakketten Start e-zwemles

update: 11-09-2017