Logo

ZwemConsult

e-zwemles Online Zwemschool

Start met e-zwemles

Iedere les start met de beschrijving van een leerdoel. Soms is huiswerk toegepast. U gaat zelf aan de slag in het zwembad met uw kind. Uw eigen voorbeeld staat daarbij centraal. Dus niet praten maar voordoen! Indien uw voorbeeld en enthousiasme uitstraalt naar het kind zal een reactie niet uitblijven. Uw kind probeert het na te doen. Met behulp van de e-zwemlessen bouwt u het verdere lesverloop op naar het einddoel. Ga terug (...)

Ga naar de startpagina van e-zwemles
Deze knop verschijnt onderaan de meeste e-zwemlespagina's. U opent de uitleg van e-zwemles en keert terug naar dit scherm.

Controleer het behaalde resultaat
Deze knop verschijnt onderaan de e-zwemlespagina's. U kunt het behaalde resultaat van iedere zwemles controleren door op deze knop in het menu onderaan de lespagina te klikken met een voorbeeld en verdere uitleg. Ter extra controle kunt u op de website "alles over zwemles" aanvullende informatie vinden en korte filmfragmenten.

Het behaalde lesresultaat is goed Het behaalde lesresultaat is niet goed
Met de knoppen goed (duim omhoog) en slecht (duim omlaag) op het controlescherm krijgt u aanvullende informatie. Met de afgebeelde knoppen openen een voorbeeld met verdere uitleg.

Start de eerste e-zwemles
Start de eerste zwemles door te klikken op het pictogram.

Ga naar de techniekpagina van e-zwemles
Via deze knop opent u de startpagina met technische uitleg van de zwemmethodieken.

Start een promotiefilm van e-zwemles
Indien deze knop verschijnt is een filmpje ter ondersteuning beschikbaar. Indien u nu klikt start u een film van een tevreden e-zwemlesklant ter beeldvorming. In een apart venster.

Open het camerasymbool van e-zwemles
Indien deze knop verschijnt is een foto of afbeelding ter ondersteuningvoor e-zwemles beschikbaar. Indien u nu klikt opent u het logo van ZwemConsult ter beeldvorming. In een apart venster.

Komt u er zelf even niet uit? Geen probleem. Via de contactpagina kunt u uw vragen richten tot de websmater en auteur van e-zwemles. Daarnaast kunt u de aanschaf van een ondersteunend lespakket overwegen. Klik hier voor aanvullende informatie.

Ga terug naar de homepage van e-zwemles Ga terug naar de homepage van e-zwemles Ga naar de bovenzijde van deze pagina Ga naar les 1-10 van e-zwemles Controleer het behaalde resultaat

update: 11-09-2017