Logo

ZwemConsult

Beroepsopleidingen ZwembadBranche

ZwemConsult ondersteunt professionals in de ZwembadBranche

De zwembadbranche is complex en lastig te doorgronden voor een buitenstaander. ZwemConsult beschikt over alle expertise om helder inzicht te verschaffen. Ga terug (...)

Via de button "ondersteuning" in de header kunt u specifieke informatie vinden.

ZwemConsult faciliteert alle (aankomende) professionals in de ZwembadBranche. Onze expertise is zeer breed. Maar onze kerncompetenties zijn gericht op het moderniseren van uw bedrijfsvoering door middel van scholing, training en advies. Interim opdrachten aanvaarden wij graag mits ze passen in onze bedrijfsdoelstellingen. Indien wij u daarmee niet kunnen helpen verwijzen we door naar andere specialisten in ons netwerk.

Opleiden, trainen en begeleiden van uw team is ons specialisme. Daarbij gaan we vernieuwing niet uit de weg. Stilstand is immers achteruitgang. Maar niet iedere aanpassing is een stap voorwaarts! Na een quickscan van uw situatie bieden wij een passend advies op basis van maatwerk. Geheel vrijblijvend. Maar u zult zien en ervaren dat onze vooruitstrevende visie en daadkracht kan competeren met alle andere marktaanbieders. Met een meetbaar resultaat!

Of het nu gaat om coaching, scholing of training van medewerkers, wij helpen u in het maken van de juiste keuzes. Binnen ons omvangrijke netwerk werken wij samen met diverse gerenommeerde scholings- en trainingsinstituten. Specifieke expertise hebben wij in huis op het gebied van veiligheidsvraagstukken in zwembaden en andere voorzieningen. Samen met u maken wij een risico-inventarisatie en ontwikkelen we een set van adequate beheersmaatregelen. Voorop staat dat de administratieve component wordt beperkt en de kosten laag blijven.

Het technische aspect is één van onze specialismen. In nauwe samenwerking met de NPZ-NRZ staan wij aan de wieg van de nieuwe opleiding zwembadmachinist. De ontbrekende schakel in het pakket beroepsopleidingen.

U kunt ons onder andere benaderen voor vraagstukken omtrent:
- Incompany bijscholen van uw team.
- Intensieve trainingen op locatie.
- Kortdurende trainingen op locatie.
- Begeleiding bij selectieprocedures.
- Begeleiding bij veranderingstrajecten.
- Psychosociale begeleiding en ondersteuning van uw organisatie.

Wij beschikken over een uitgebreide referentielijst waaronder vele Gemeenten, Sportbedrijven, Koepelorganisaties, Stichtingen maar ook particulieren. Op verzoek verlenen wij inzage. Maar beter nog nodigt u ons uit voor een persoonlijke kennismaking. U bent van harte welkom.

In ieder geval zal onze aanbieding concurreren met ander marktpartijen. Zowel in kwaliteit als in tarief.

Ga terug naar de homepage van ZwemConsult Beroepsonderwijs voor de zwembadbranche Ga naar de bovenzijde van deze pagina De techniek in zwembaden vormt een uitdaging Ga naar de nieuwspagina van ZwemConsult

update: 11-09-2017